1 évesek lettünk

 Sziasztok !Ma egy éve indult el a slyvoyage.hu weboldal. Amikor a blogot anno a Facebook-on elkezdtem – lassan két és fél éve – nem gondoltam hogy ennél komolyabb formában is meg fog majd jelenni, azt pedig álmomban sem mertem remélni hogy ennyien fogjátok majd követni, amit ezúton is nagyon köszönök Nektek. 
Ti vagytok az én “séta partnereim” – a legjobbak….Egy időben idegenvezetőként dolgoztam, mára már csak az utazás és a fotózás szeretete maradt meg – hobbifotós szinten. 
Lassan tíz éve lesz hogy Budapestre költöztem – be kell vallanom, beleszerettem ebbe a városba. Ha nyitott szemmel járunk az utcákon, minden nap csodákat fedezhetünk fel. 
Ezeket a csodákat és a hozzájuk kapcsolódó érdekes történeteket szeretném Nektek megmutatni, együtt sétálni Veletek a fotókon keresztül. 
Tavaly óta, amikor a weboldal elindult,  már sok minden megváltozott, a tervek és mindig tervek, változnak, alakulnak, de nem tűntek el, ahogy én sem hagylak magatokra Benneteket. Utazzunk – sétáljunk együtt továbbra is a slyvoyage.hu oldalon és a Facebook keretein belül is ! 

Tavaly tavasszal virtuális kirándulásokra hívtalak Benneteket – ezeket megtaláljátok a https://slyvoyage.hu/category/kepeslapok/ gyűjteményben, itthonról és Európából egyaránt. Saját úti élményeimet hoztam el Nektek, és igyekszem még majd elhozni Nektek újabbakat is, olyanokat amik még készülő félben vannak. 

Kávéházi meséket, érdekességeket hoztunk Nektek itt az oldalon , néha egy kis bölcsességgel fűszerezve, talán saját magunk biztatására is. Amint lehet, folytatjuk majd ezeket a kávéházi meséket is. ( https://slyvoyage.hu/category/sly-cafe/)

Idén a lehetőségeinkhez mérten tovább folytatjuk majd a budapesti és a vidéki sétáinkat, igyekszünk majd még több érdekességet megmutatni Nektek a fotóinkon keresztül. itthonról, a kedvenc helyeinkről – Európából az emlékezetes utazásokról. 

Mert nem állunk meg – járjuk a várost szorgalmasan, fotózunk, keressük a legjobb helyeket és elhozzuk Nektek a kedvenc pillanatainkat a kedvenc képeinket.

Igyekszünk majd új dolgokat tanulni hogy újabb és újabb formában repíthessünk el Benneteket egy-egy sétára. 
Köszönjük hogy ennyien Velünk vagytok ! Elhozuk Nektek a napokban azokat a sétáinkat, amiket a legjobban szerettetek. 

Elértek Bennünket a Facebook oldalon: facebook.com/SlyVoyage, Instagram oldalunkon: instagram.com/slyvoyagebudapest, vagy Youttube csatornánkon is.

Várunk Benneteket minden délután egy virtuális sétára nem csak Budapesten – mert tudjátok, Utazni Jó, Utazni Érdemes..

Sly

#slyvoyage #slyvoyagebudapest #slyvoyageblog #slycafe #képeslapokakékbőröndből #kávéházimesék #budapesttecsodás #PhotoySly

Szólj hozzá!