Mesél a kék bőrönd

Mától új rovattal bővül a Slyvoyage.hu weboldal. Útjára indítjuk Képeslapok rovatunkat, amelyben itthonról és Európából hozunk Nektek képeslapokat, élménybeszámolókat, fotókkal, videókkal, útleírásokkal, érdekességekkel. 

A Képeslapok anyagai mind saját forrásból származnak. Fotomán vagyok (lettem az elmúlt években), apró és nagyobb csodákat keresek és örökítek meg, talán ezekkel a fotókkal el tudlak repíteni benneteket itthoni és európai tájakra, városokba, Sly szemével próbálom nektek megmutatni az érdekes helyeket. Nem tagadom, vannak kedvencek, és vannak helyek ahová egyszer mindenkinek el kell utaznia. 

A Képeslapok rovatban ezentúl minden hónapban találtok majd egy új túrát, kirándulást, élménybeszámolót, ahogy én láttam, amit én tapasztaltam az utazásom során. 

A Slyvoyage Facebook oldal (www.facebook.com/slyvoyage) és a slyvoyage.hu weboldal is azért jött létre hogy a fotókon, élménybeszámolókon keresztül akár csak néhány percre is, de elrepíthesselek Benneteket egy-egy helyre, felidézzünk néhány emléket ha már jártatok ezeken a helyeken. 

Ma indul útjára ez az új rovat, az első virtuális utazásunk mindjárt Álomországba visz Bennünket. Utazzatok virtuálisan a Sly Voyage Képeslapokkal,  inspirálódjatok, ha kíváncsiak vagytok a mostani és a következő “utazásainkra”  is iratkozzatok fel hírlevelünkre. 

Ígérjük nem fogunk Benneteket zavarni, minden hónapban egyszer elhozzuk Nektek az új inspirációkat, ha Velünk tartotok. 

Élményeket gyűjtsünk, inspirációkat – talán a következő képünk helyszíne jön szembe velünk, amit aztán majd a szobánk falán láthatunk viszont.

A kék bőrönd / La valise bleue

Az első ilyen Képeslap gyűjteményt ma estétől már láthatjátok, egészen a hét végéig, a hét minden napján egy újabb kollekcióval bővül majd a rovat, de azt szeretnénk ha beleszólhatnátok hová utazzunk legközelebb. Hamarosan hozzuk majd a választási lehetőségeket !

#slyvoyage #slyvoyagebudapest #slyvoyageblog #slycafé #mesélakékbőrönd #lescontesdelavalisebleue #képeslapok #cartespostales

Szólj hozzá!