Újra mesél a kék bőrönd

Hamarosan újabb képeslappal bővül Sly gyűjteménye. Július végén virtuálisan Spanyolországba megyünk. A fotón az egyik kedvenc helyemet látjátok ebből a városból. Spanyol és európai – nyüzsgő és békés – régi és új – átlátható és élhető, meglepetésekkel teli, barátságos hely.

Egykor, egy nyár telt el úgy, hogy minden második héten itt lehettem – magyar turistákkal, kísérőként és idegenvezetőként, tengerparti szállodában ehettük a tintahalat,a medvetalp kaktusz leveléből készült eperlekvárt, ihattuk a Sangriát, sétálhattunk a kikötőben

Kolumbusz Kristóf szobránál, nem sokkal a magyarok számára nagyon sikeres Olimpia után, sétálhattunk a Montjuic hegyen a korábbi verseny helyszíneken. Akik a kezdetekből követik a SlyVoyage blogot, tudják, hogy a szívünk egyik csücske ez a város – a legelső posztok is ezeket a

helyeket mutatták be. Azóta újra és újra elővesszük ezeket a fotókat, nemrég újra a előkerültek, Ti pedig megszavaztátok hogy a következő képeslap gyűjteményünk erről a városról szóljon.

Leporoltuk az emlékeinket, most kicsit más módon mint korábban, más szemszögből mutatjuk meg Nektek a szívünk egyik csücskét.

Közben már biztosan kitaláltátok hová is megyünk július utolsó napjaiban 🙂

Újabb virtuális kirándulásunk helyszíne ezúttal Barcelona lesz, Sly kalauzolásával. Voltatok már ? Vagy tervezitek ? Van már kiszemelt hely amit mindenképpen szeretnétek ott megnézni ? Hozunk nektek egy kis inspirációt ehhez a sokszínű városhoz, program javaslatokkal, útleírással és érdekes fotókkal szeretnénk Nektek kedvet csinálni ehhez az – egyelőre csak virtuális – utazáshoz.

Casa Mila

Gyertek Velünk !

#slyvoyage #slyvoyagebudapest #mesélakékbőrönd #képeslapok #Barcelona #PhotobySly

Szólj hozzá!